Умови та положення

Ці Умови та положення регулюють використання вами нашого веб-сайту та послуг. Використовуючи наші послуги, ви погоджуєтеся з цими Умовами та положеннями.

1. Прийняття умов

Користуючись нашим веб-сайтом або послугами, ви погоджуєтеся дотримуватися цих Умов та положень, а також усіх застосовних законів і правил. Якщо ви не погоджуєтеся з цими Умовами та положеннями, будь ласка, не використовуйте наш веб-сайт і послуги.

2. Використання послуг

Ви погоджуєтеся використовувати наші послуги тільки для законних цілей і в спосіб, що не порушує права інших осіб. Ви погоджуєтеся не використовувати наші послуги для передачі будь-якого шкідливого, образливого або незаконного контенту.

3. Облікові записи користувачів

Для доступу до певних функцій наших послуг може бути необхідно створити обліковий запис користувача. Ви зобов’язуєтеся надавати достовірну та актуальну інформацію при реєстрації облікового запису та підтримувати цю інформацію в актуальному стані.

4. Конфіденційність

Ваше використання наших послуг регулюється нашою Політикою конфіденційності, яка є частиною цих Умов та положень. Будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності, щоб дізнатися більше про те, як ми збираємо, використовуємо та захищаємо вашу особисту інформацію.

5. Інтелектуальна власність

Весь контент, доступний на нашому веб-сайті або через наші послуги, включаючи текст, графіку, логотипи, іконки, зображення, аудіо- та відеоматеріали, є власністю нашої компанії або наших ліцензіарів і захищений законами про авторські права та інші закони про інтелектуальну власність.

6. Відмова від відповідальності

Наші послуги надаються “як є” та “як доступно”. Ми не гарантуємо безперебійної або безпомилкової роботи наших послуг і не несемо відповідальності за будь-які збої, помилки або втрати даних.

7. Зміни до Умов та положень

Ми залишаємо за собою право змінювати ці Умови та положення в будь-який час. Ми будемо інформувати вас про будь-які зміни шляхом публікації оновлених Умов та положень на нашому веб-сайті. Продовжуючи користуватися нашими послугами після внесення змін, ви погоджуєтеся з новими умовами.

8. Контактна інформація

Якщо у вас є будь-які питання або зауваження щодо цих Умов та положень, будь ласка, зв’яжіться з нами за електронною адресою info@eschatonmusic.com